Logo.png

✉️  finquescairo@gmail.com

 📞  972_51_09_74__629_605_829

📍 Situación

Logo.png

✉️  finquescairo@gmail.com  | 📞  972 51 09 74 – 629 605 829  | 📍 Situación


Filtrar
Tornar
Una casa rústica per restaurar amb vistes a Jafre
Ref: GV0321bis2

Excepcional i gran finca rústica per acabar de restaurar, basicament els interiors, situada dins el poble de Jafre, al centre i ben bé al costat de l’Esglèsia. Des del punt més alt de la finca, es pot gaudir d’unes vistes espectaculars a les Gavarres i a tot el Baix Empordà, al fons, també es pot veure el nostre estimat mar Mediterrani.

La propietat esta ubicada dins d’una superfície parcel·laria d’uns 250 metres quadrats de natura i pau, en la qual trobem una superfície construïda de 600 metres quadrats aproximadament. EL cos principal de la superfície construïda de la propietat, és el d’una casa rústica de poble en bon estat de conservació, amb l’estructura consolidada i pendent de restaurar en els seus interiors en funció de l’ús que se li vulgui donar i del gust dels nous compradors. La finca te la teulada en perfecte estat i disposa d’un gran pati i varies terrasses i balcons repartits en diferents punts de l’immoble. Senzillament única i especial, a que estas esperant…

Una gran propietat, per a un gran projecte familiar, patrimoni per sempre.
Situada a 20 kilòmetres de Girona capital, amb tots els seus comerços i serveis, i a tan sols, 15 kilòmetres de les millors platges de l’Escala, l’Estartit, Empuries i de la Costa Brava en general.

Parking
Terrassa
Aire condicionat
Piscina
Jardí
Vistas
Exterior
Amueblado
Balcon
Calefaccion
Trastero
Venta 220,000€

CONTACTAR CON

Detalles

600m2
7 habitaciones
3 baños
Parking
Terraza
Armarios Empotrados
Aire Acondicionado
Piscina
Ref: GV0321bis2
Precio: 220000€

Certificación Energética:

Consumo Emissions
a més eficient  
b
c
d
e
f
g menys eficient